BAŞARISIZLIĞIN FATURASINI CUMHUR İTTİFAKINA YÜKLEMEYİ KENDİNE HUY EDİNMİŞ!

09 Haziran 2023 09:24
MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’dan Başkan Hürriyet’in iddialarına cevap geldi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, EYT’li belediye çalışanlarına ödenecek olan tazminatlarla ilgli gerçekleştirdiği basın açıklamasında MHP’li meclis üyelerinin kapalı kapılar arkasında kendisine hak verdiğini fakat mecliste kamu yararına olan şeyler için evet oyu kullanmadıklarını dile getirdi.  Hürriyet; “MHP’li meclis üyeleri yapıcı muhalefet yapacaklardı. Kamu yararına olan ne varsa evet diyeceğiz demişlerdi. 4 yıl geçti kamu yararına olan ne varsa evet demediler. Bu resmen belediyenin çalışmaması adına yapılmış, işçiyi düşünmeden bir laf ebeliği ile uğraşıyoruz. MHP’li meclis üyelerini bir kez daha sorumluluğa davet ediyorum. Burada kapılar arkasında ‘Başkanım evet haklısınız, bu ihtiyaç ama sonrasında ne yapalım’ diyorlar. Bunu da söylemek zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.

“AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYMADIĞI NOKTAYA GELMİŞ”

 Hürriyet’in MHP’li meclis üyeleri hakkında ortaya attığı iddiaya MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’dan sert bir cevap geldi. Okur;” "Başarısızlığının faturasını Cumhur İttifakı'na yüklemeyi kendine huy edinmiş Sayın Fatma Hanım, bugün yine hezeyanları ve iftiraları ile kendini temize çekmenin peşine düşmüş. Başarısızlık ve beceriksizliğin verdiği psikolojiyle artık azından çıkanın kulağının duymadığı noktaya gelmiştir.

“İSPATA DAVET EDİYORUM”

Göreve geldiği günden bu güne İzmit'imizi germekten, insanlarımızı kutuplaştırmaktan başka bir icraatı bulunmayan Sayın İzmit Belediye Başkanı'na, bu tür oyunlara artık İzmit halkının prim vermediğini hatırlatmak istiyorum. İstediği bütün yetkilerin Cumhur İttifakı tarafından verilmesine rağmen, beceriksizliklerini yalan ve iftira ile gizleme çabası en hafif tabirle vicdansızlıktır. Açıklamanızda dile getirdiğiniz kıymetli meclis üyelerimiz için "arka kapılarda bana hak veriyorlar" tabirini ise ispata davet ediyorum. İspatlayamazsanız müfteri ve yalancısınız."

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X