Başiskele Sahili’nin En Gözde Mekânı Hizmete Açıldı

19 Temmuz 2023 10:39
Başiskele Belediyesi, Kocaeli’nin her geçen gün cazibe merkezi olmaya devam eden, kentin en güzel sahillerinden birine sahip Başiskele Sahili’ne nezih bir sosyal tesis kazandırdı.

Başiskele Belediyesi tarafından körfezin masmavi denizine nazır yapılan Başiskele Belediyesi Antik Köfte Cafe & Restoran, balık halinin hemen arkasında vatandaşın hizmetine açıldı. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde kente doğaya saygılı, insan odaklı güzel işlere imza atmaya devam eden Başiskele Belediyesi, vatandaşların ailece, sevdikleri ve arkadaşlarıyla güzel ve hoş vakit geçirebileceği güzel ve enfes bir sosyal alan oluşturdu.

EŞSİZ LEZZETLER, UYGUN FİYATA

Başkan Özlü’nün de başından sonuna kadar adım adım takip ettiği çalışmalar neticesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı A.Ş’nin bir markası olan Antik Köfte’nin lezzetli yemekleri vatandaşları bekliyor. Eşsiz lezzetleri, kalitesinden ödün vermeyen hizmet anlayışı ve uygun fiyat tarifesiyle Başiskeleliler’in yeni lezzet durağı olacak tesis, kafe hizmeti de veriyor. Geniş ürün yelpazesine sahip Başiskele’nin yeni cazibe merkezinde soğuk-sıcak içecekler, aperatif lezzetler, pasta ve tatlılar, koyu muhabbetler eşliğinde yenilmeye ve içilmeye başlandı.

GECE YARISINA KADAR AÇIK

Zengin kahvaltı menüsü de bulunan Başiskele Belediyesi Antik Köfte Cafe & Restoran, hergün sabah saat 08:00’den gece saat 24:00’e kadar vatandaşlara hizmet verecek.

ETKİNLİK VE ORGANİZASYONLAR DA YAPILABİLECEK

Başiskeleliler kadar çevre il ve ilçelerden birçok misafiri ağırlamaya hazır hale gelen Başiskele Belediyesi Antik Köfte Cafe & Restoran, eşsiz manzarasıyla birçok etkinlik ve organizasyona da ev sahipliği yapacak.

420 KİŞİLİK KAPASİTEYE SAHİP

Yaklaşık 800 m² inşaat alanı üzerine inşa edilen sosyal tesisin zemin katı 510 m², 1. katı 840 m², 2. katı 560 m² ve terası 270 m² alandan oluşuyor. Modern ve estetik mimarisiyle sahilin çekim merkezi haline gelen tesisin 100 kişilik kapalı restoranı, 150 kişilik açık alan bahçesi,  100 kişilik terası, 70 kişilik özel gün ve etkinlikler için toplantı salonu da yer alıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X