Başkan Özlü Seymen Mahallesi’nde Komşularıyla Buluştu

05 Ekim 2023 14:09
Başiskele’de halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, bugün Seymen Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelerek hasbihal etti.

Kentte ortak yönetim anlayışıyla her yaştan ve her kesimden Başiskeleli komşusuyla yüz yüze gönülden iletişim kuran Başkan Özlü, hemşehrilerinin görüş, önerileri ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek hızlı çözümler üretiyor.

 

Yazdan kalma sıcak bir günde Seymen Mahallesi’nde komşularıyla sıcak çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştiren Özlü,  komşularının taleplerini yakından dinlemenin yanı sıra kentte yapılan ve yapılacak önemli projeleri de anlatma fırsatı buldu.

 

Yaptığı ziyareti sosyal medya hesaplarından da paylaşan Başkan M. Yasin Özlü, “Seymen Mahallemizdeki komşularımla bir araya geldim. Hemşehrilerimin taleplerini yakından dinleme ve kentimizde gerçekleştireceğimiz önemli projeleri de anlatma fırsatı buldum. Güler yüzleri ve samimi sohbetleri ile gücümüze güç katan komşularıma hayırlı ve bereketli bir gün diliyor, esnafımıza bol kazanç nasip etmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” açıklamasında bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X