Başkan Özlü’den EYT’li Emeklilere Bayram Hediyesi

18 Nisan 2023 11:40
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, belediye bünyesinde görev yapıp Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emekli olmaya hak kazanan 50 personele söz verdiği gibi bayram öncesi maaşlarını hesaplarına yatırdı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili yasal düzenleme kapsamında emekliye ayrılan Başiskele Belediyesi personelleriyle geçen ay Başiskele Sahili’nde özel bir restoranda bir araya gelerek özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden ve kendilerine plaket veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, burada yaptığı konuşmada söz verdiği gibi emeklilik ikramiyelerinin hesaplara yatırılması talimatını vererek eski mesai arkadaşlarının ve ailelerinin yüzünü güldürdü.

 

Başiskele’nin her bir metrekaresinde alın teri bulunan ve gönülden hizmet eden 35’i kadrolu işçi, 15’i KHK’lı işçi olmak üzere 50 emekli personelin toplam 27 milyon TL değerindeki kıdem tazminatları dün gece yarısından itibaren hesaplarına yatırıldı.

 

Başiskele için verilen her bir emeğe ve dökülen alın terine ayrı bir önem veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, özü sözü bir olduğunu bir daha göstererek EYT’li Emeklililere müjdeli haberi gönderdiği mesajla şöyle duyurdu:

 

“Değerli Çalışma Arkadaşım,

 

Kadir gecemiz mübarek olsun. Yıllarca vermiş olduğunuz emeklerin karşılığı olan kıdem tazminatınız hesabınıza yatırılmıştır.  Aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı bir Ramazan Bayramı geçirmenizi dilerim.”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X