"Bir Gün Değil, Her Gün Yanınızdayız"

21 Mart 2023 12:53
Başkan Aygün, Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği'nin Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında düzenlediği etkinliğe katılarak özel öğrencilerle bir araya geldi

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN MESAJ

Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Derince’de çok anlamlı bir program daha düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Selman Utkan, Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği Başkanı Neriman Akbulut, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin de iştirak ettiği programda farkındalık vurgusu yapıldı.  Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen program kapsamında okulun üçüncü ders saatinde bütün sınıflarda aynı anda tüm öğrencilere, down sendromlu çocukların bir mesajı olduğu söylenerek akıllı tahtada mesaj videosu izletildi.

 

BAŞKAN AYGÜN YANLARINDA

Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği'nin düzenlediği etkinlik kapsamında down sendromlu beş öğrenci ile okul öğrencileri beraber kimya laboratuvarı ve elektrik atölyesinde eğlenceli deneyler yaptı. Özel öğrenciler etkinlik kapsamında masa tenisi de oynadılar. Okuldaki laboratuvarlar ve üretim atölyelerini de gezen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, özel öğrencilerle bir araya geldi. İlçe genelinde hizmete sundukları ve sunacakları projelerle her zaman özel bireylerin yanında olduğunu belirten Başkan Aygün, “Bir gün değil, her gün yanınızdayız” mesajını verdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X