HDP'YE KATİL DENİLMESİ CHP'LİLERİ HOPLATTI!

18 Nisan 2023 09:37
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın HDP’ye oy vereceğini söyleyen seçmene ‘Katile benzemiyorsun’ demesi ve HDP’yi hedef alması CHP’liler arasında rahatsızlığa sebep oldu.

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın seçim çalışmaları kapsamında karşılaştığı bir genç kızla arasındaki diyalog gündem oldu. HDP’li olduğunu dile getiren seçmene Özdağ’ın “Katile benzemiyorsun” yorumu yapması dikkat çeki.

“KATİLE BENZEMİYORSUN”

“Zafer diyoruz, Zafer’de buluşuyoruz” diyen Özdağ’a genç kız “Hayır biz demiyoruz” diye karşılık verdi. Bunun üzerine Özdağ, “Ne diyoruz” diye sordu. HDP seçmeni olan genç kız “Ben HDP diyorum” dedi. Özdağ, “Halbuki sen hiç katillere benzemiyorsun, HDP’nin içinde o kadar çok katil var ki...” kız karşılık olarak "Devlet ortalığı karıştırır ve cinayet işler" dedi. Özdağ 'HDP içinde o kadar çok Türk askeri Türk polisi katleden var ki, kim öldürdü onları" HDP'li seçmen" Hadi yaaa.. Hayat işte... Terör örgütü devlet öldürdü" Birde böyle bakalım..." 

HDP’YE KATİL DENMESİ CHP’LİLERİ HOPLATTI

Yaşanan bu olaya CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Yaptığı paylaşımın altına gelen yorumlarda yine HDP’ye katil benzetmesi yapılmasından son derece rahatsız olan CHP’li isimlerin yorumları oldu.

Yurdagül şu ifadelere yer verdi;” Siyasetçi kılığındaki tescilli provakatörun sokakta, güya siyasî çalışma yaparken karşılaştığı genç bir kadınla arasında geçen diyalog;

Kadın: 'Ben HDP'ye oy vereceğim'

Provakatör:'Halbuki sen katile benzemiyorsun'

Kadın: 'Değilim zaten'

Provakatör: 'Onların içinde katil çok da'

Ve siz buna siyaset diyorsunuz öyle mi?

Al birini, vur diğerlerine!

Siz ne ülkemizi seviyorsunuz, ne de bu topraklarda yaşayan insanlarımızı!

Yazıklar olsun size...”

 

İŞTE GELEN YORUMLAR;

 

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X