İMO Kocaeli Kadın Komisyonu’nun yardım malzemeleri deprem bölgesine ulaştı

11 Nisan 2023 22:12
Bu seneki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün ana temasını “dayanışma” olarak belirleyen İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Kadın Komisyonu, depremden etkilenen kadınlar ve çocuklar için başlattıkları yardım malzemelerini yerlerine ulaştırdılar.

13. Dönem İMO Kocaeli Şube Kadın Komisyonu, depremin yaşandığı alanlardaki kadınlar ve çocukların ihtiyaçlarına yönelik başlattıkları yardım kampanyasında kadın üyeleri ile birlikte özel olarak hazırladıkları bebek maması, bebek bezi, hijyenik ürünler ve kişisel bakım malzemeleri ile zorunlu ihtiyaçlar malzemelerini Kahramanmaraş ve Hatay’daki kadınlara ve çocuklara bizzat ulaştırdı.

BU KÖTÜ GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

İMO Kocaeli Kadın Komisyonu'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Behra Sayan Erşan, bölgeye gönderilen yardımlarda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, “Bu sene 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde içimiz yanarken bir program yapmak yerine, kadın meslektaşlarımızın da desteğiyle bir yardım kampanyası başlattık. Şube Başkanımız Ali Akgün ve bu süreçte bize eşlik eden şube üyelerimiz Sultan Yonarlar ve Vildan Doğan ile beraber hazırladığımız yardım malzemelerini Kahramanmaraş ve Hatay ilimizdeki depremin en çok etkilediği kadınlarımız ve çocuklarımıza ulaştırdık. Bir nebzede olsa onların yanında olabildiysek ne mutlu bize. İnanıyoruz ki bu kötü günleri birlikte aşacağız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X