İZMİTLİ SÖZDE SANATÇIDAN SKANDAL YORUMLAR!

18 Mayıs 2023 11:58
Seçim sonrası afet bölgelerinden Erdoğan’a gelen destek muhalif kesimi rahatsız etmiş ve insanlık dışı yorumlar yapılmıştı. Bu skandal furyaya İzmitli sözde sanatçı Bülent Tamer’de ortak oldu.


14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerini geride bıraktık. Erdoğan’ın ezici üstünlüğüne rağmen 50+1 ‘e ulaşılmadığı için seçimler ikinci tura ertelendi. Deprem bölgelerinden Erdoğan’a yüksek destek gelmesi ise muhalefeti kızdırdı. Peş peşe gelen insanlık dışı yorumlar pes dedirtti. Yapılan yardım ve iyilikleri adeta başa kakan muhalefet afetzedelere ağır itham ve hakaretler yağdırmaya başladı.

TAMER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAYA HAZIRLANIYORLAR

İzmitli sözde sanatçı Bülent Tamer de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile seçim sonucuna "Cehalet kokan vatana lanet olsun” diyerek tepki gösterdi. Bülent Tamer’in paylaşımı altına görüşlerini paylaşan kendini bilmezler Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen başta depremzede vatandaşlar olmak üzere aziz Türk milletine ağıza alınmayacak hakaretler ederek küfürler savurdular. Çok sayıda vatandaş Tamer ve paylaşımı altına yorum yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

PAYLAŞIMIN ALTINA GELEN YORUMLAR İSE U ŞEKİLDE;

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X