KARTEPE AVLUBURUN'DA GELENEKSEL MEVLİD-İ ŞERİF

07 Eylül 2023 11:56
Kartepe Belediyesi’nin desteği ile Avluburun Mahallesi’nde 12.Geleneksel Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapıldı.

Avluburun Mahallesi 12.Geleneksel Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Avluburun Camii’nde gerçekleştirildi. Tüm şehitlerimiz ve hayatını kaybedenler için düzenlenen mevlide Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve Kartepeli vatandaşlar katıldı.

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Programda konuşan Avluburun Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Akyol “Bu yıl geleneksel Kur’an-ı Kerim Tilavet programının 12’ncusunu düzenliyoruz. İmece usulüyle yapılan programa katılımlar her sene artmaktadır. Başta Kartepe Belediye Başkanımız Av.M. Mustafa Kocaman olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Avluburun Mahallemizde düzenlenen program halkımızın birlik ve beraberliği için çok önemlidir. Ülkemiz için hayatlarını veren şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.  Rabbim okunan Kur'an-ı Kerim'i ve etmiş olduğumuz dualarımızı kabul eylesin” ifadelerini kullandı. Okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahiler ve sonrasında hep birlikte edilen duaların ardından öğle namazı eda edildi. Verilen ikramlar sonrasında program sona erdi.  

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X