Körfezli gençler için Genç Nazende açıldı

30 Nisan 2023 20:15
Körfez Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Genç Nazende, Şehit Nazım Ateş Parkı içerisinde hizmete açıldı. Açılışta konuşan Başkan Söğüt, “Gençlerimiz istedi bizler yaptık” dedi

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Atalar Mahallesi’nde yenilenen Şehit Nazım Ateş Parkı içerisinde Genç Nazende’yi hayata geçirdi. Genç NAzende için gerçekleştirilen açılış programına, Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar, Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

EN BÜYÜK SERMAYEMİZ GENÇLERİMİZ

Açılışta ilk olarak söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Söğüt: Değerli katılımcılar ve bugünün değerli özneleri genç katılımcılar. Bir memleketin en büyük sermayesi iyi yetişmiş genç nesillerdir. Bu doğrultuda gençlerin kullanımı için özel mekanları ilçemize kazandırıyoruz. Sayısız yatırımın içinde gençlere dönük sosyal tesis eksiğimiz vardı ve bu güzel mekanla eksikliği ortadan kaldırıyoruz.

 

SİZ VARKEN SIRTIMIZ YERE GELMEZ

Konuşması gençler tarafından sevgi gösterileri ile sık sık kesilen Başkan Söğüt, “Bu gençlik böyle ayaktayken sırtı yere gelir mi ülkemizin. İşte burada Türkiye Yüzyılının emanetçileri, işte burada bu ülkenin teminatı olan gençler" şeklinde karşılık verdi. Başkan Söğüt ayrıca mobil uygulama ile gençlerin kafeden indirimli yararlanacağı müjdesini verdi.

 

BU YÜZYIL GENÇLERİMİZİN

Başkan Söğüt, “Daha iyileri ile sizleri buluşturmaya devam edeceğiz. Türkiye yüzyılı gençlerin. Biz bunu kabul eden bir iktidarız. Bu doğrultuda gençlerin ilk ay yüzde otuz, sonraki aylar yüzde on indirimle yararlanmalarını sağlayacağız” dedi. Başkan Şener Söğüt’ün ardından Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar da kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.,

 

TESİS İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, “Bu güzel tesis, Körfezimize ve gençlerimize hayırlı olsun. İlçemizde sosyal ve kültürel etkinliklerin artması ve bu doğrultuda alanların oluşturulması oldukça önemli. Daha dün çok önemli bir spor kompleksinin açılışı gerçekleşmişken, bugün yine kapsamlı bir gençlik sosyal alanı kurulmasını oldukça önemli buluyorum” ifadelerini kullandı.

 

HER YERDE BİZ VARIZ

Son olarak Kocaeli Milletvekili Sami Çakır kürsüye geldi. Çakır konuşmasında, “Bugünün assolistleri bu ilçenin gençleri. 1 milyon gencin yarıştığı Teknofest başta olmak üzere bu ülke, gençler için çok şey yapıyor. Belediye başkanlarımız gençleri içine alan hangi proje ile Ankara'ya gelirse buna destek için elimizden geleni yapacağız. Amacına hizmet eden her yer için biz de varız ve oradayız.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X