TALUS: “MİLLETİ KANDIRMAYA DEVAM EDİYORLAR”

18 Haziran 2023 19:41
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, bu sabah yağan yoğun yağmurun ardından lokal görüntülerle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin karalanmaya çalışıldığını belirterek, “Gerçekleri çarpıtıp, vatandaşı kandırarak ne sonuç aldıklarını gördüler ama milleti kandırmaya devam ediyorlar” dedi.

ÇIRPINDIKÇA BATIYORLAR
Talus, CHP’li Bülent Sarı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hakkında yaptığı açıkllamaya şu yanıtı verdi: “Kocaeli’de bu sabah saatlerinde yaşanan yoğun yağış nedeniyle öncelikle hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Mevsim normalleri üstünde, kısa sürede aşırı yağan yağmurun yarattığı olumsuz görüntülere rağmen çok şükür ki, ağır bir tabloyla karşı karşıya değiliz.
Kocaeli Valiliği ve Büyükşehir Belediyemize gelen az sayıdaki ihbarlara da ilgili ekipler anında hızlıca müdahale etmiş, hayat normale dönmüştür.
Kısa süreli yaşanan ve ne mutlu ki, ağır bir etkisi olmayan bu yağışın ardından daha yıkıcı ve üzücü olan, bazı çevrelerin buradan siyasi rant elde etmeye çalışmasıdır.
Bu çevreler İzmit’te geçmiş yıllarda en ufak yağmurda bile bütün mahalleleri su bastığını bu sabah çekilen lokal görüntülerle unutturmaya çalışıyorlar.
Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin yatırımları sayesinde bu baskınların önlendiği gerçeğini çarpıtmaya çalışıyorlar.
Ankara, İstanbul ve İzmir gibi şehirleri nasıl yönetemediklerini, bu görüntülerle perdelemeye çalışıyorlar.
Yalan, yanlış beyanlarla milleti kandırmaya çalışmanın sonuç vermediğini daha yeni deneyimlemiş olmalarına rağmen, aynı yolu yine yeniden kullanmaları aslında içinde bulundukları çaresizliğin apaçık bir göstergesidir.
Bu çaresizlik içinde bir kez daha kaçınılmaz sonlarına ilerlediklerini de kendilerine bir kez daha hatırlatmak isteriz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X