Kocaeli Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Enis Göçer Taraflı tarafsız suiistimal edilebilecek açıklamaların...

16 Şubat 2023 16:04
Kocaeli Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Enis Göçer ilimize gelen depremzedeler hakkında açıklamada bulundu. Göçer ; ”Yapılabilecek taraflı tarafsız suiistimal edilebilecek açıklamaların, zaten manen ve zihnen yorgun olduğumuz şu dönemde hiç kimseye faydası olmayacaktır ”dedi

Göçer açıklamasında; 

Acımız tazeyken, benim de kaybettiğim akrabalarımın acısı tazeyken Kocaeli Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı olmanın sorumluluğu gereği önce bir açıklama yapmak hasıl olmuştur.

Evet... KOCAELİ’mize Memleketimizden ve deprem bölgesinden afetzedelerimiz gelmişlerdir. Kimisi yurtlara kimisi de gerek bizlerin kampanyaları gerek diğer STK'ların kampanyalarıyla hayırsever vatandaşlarımızın evlerine yerleştirilmiştir.

Asli görevimiz bundan sonra başlıyor. Şunu söyleyebilirim ki; Bugüne kadar yapılmış ve önümüzdeki süreçte yapılabilecek taraflı tarafsız suiistimal edilebilecek açıklamaların, zaten manen ve zihnen yorgun olduğumuz şu dönemde hiç kimseye faydası olmayacaktır.

BİR VE BERABER OLMAYA her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu şu günlerde her açıklamayı ve her adımı yapıcı ve analitik düşünerek atmalıyız.

Sizden en büyük ricam; Bu duruma gölge düşürecek her hangi bir söylem veya eylemde bulunmamanızdır.

Kocaeli’miz, her yönüyle her ferdi ve tüm kurumlarıyla, her STK’sıyla ANADOLU’ya İlk gün can suyu olduğu gibi şuna eminim ki; önümüzdeki süreçte de gerekeni fazlasıyla yapacaktır. Bundan zerre kuşkum yoktur. Soğukkanlı ve samimi düşünceyle hareket etmek zorundayız.

Bu vesile ile başta depremde yakınlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’dan rahmet; geride kalan kederli ailelerine de acil şifalar dilerim.

Saygılarımla

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X