Başkan Aygün’den Yeni Bir Proje Daha

14 Aralık 2023 10:51
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret eden Başkan Aygün, projesi hazır olan Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projesinde yer tahsisinin tamamlanması noktasında görüşmelerde bulundu

BAŞKAN AYGÜN’DEN BÜYÜKUZUN’A ZİYARET

Derince genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Aygün, ilçeye kazandıracağı projelerin hız kazanması için başkent nezdinde temaslarını sürdürüyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret etti. Projesi hazır olan Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projesinde yer tahsisinin tamamlanması noktasında görüşmelerde bulunan Başkan Aygün’ün ilçeye kazandıracağı tesisler Derince için önem arz ediyor.

MODERN HAYVAN SATIŞ YERİ VE KURBAN KESİM ALANI

Kadırga Mesire Alanı olarak bilinen bölgenin yaklaşık 500 metre mesafedeki üst kısmına inşa edilecek olan Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projesi modern, sağlıklı kesim ve satış alanları ile idari ve hizmet binalarını bünyesinde barındıracak. 7.058 m2 proje alanı üzerine inşa edilecek olan Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı içerisinde 380 adet padok alanı, 5 kesim alanı, 92 kişilik misafirhane ve 120 araçlık otopark yer alacak. Projenin Derince’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Aygün, “Projemiz sosyal alanlarıyla ve modern tesisleriyle birlikte halkımıza ve esnaflarımıza en güzel şekilde hizmet verecek” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X