İBB bütçesi İzmit'te İzmit'in bütçesi nerede?

10 Mart 2023 12:32
Esnafın ve vatandaşın çilesi haline gelen İzmit Belediyesi tarafından 2021 yılında yapımına başlanan ve iş süresi dolduğu halde teslim edilemeyen Fethiye Caddesi’nde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

İzmit Belediyesi tarafından 5 Kasım 2021 tarihinde başlayan Fethiye Caddesi ve yan yolları üzerindeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. 300 günlük bir iş süreci belirlenen çalışmalar zamanında bitmediği gibi Müteahhitle belediye arasında çıkan kriz sonrası Müteahhit işi bırakınca belediye yola kendi çalışanları ile devam etmeye başlamıştı.

İBB’DEN ALINAN MOBİLYALARDA LOGOLAR SÖKÜLDÜ

Son dokunuşların yapıldığı Fethiye Caddesi üzerindeki kent mobilyaları ise geçtiğimiz gün getirildi. Mobilyaların üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan İSTON İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları A.Ş. logosu olması dikkat çekmişti. İBB’den temin edildiği görülen mobilyaların üzerindeki logolar ise İzmit Belediyesi tarafından kısa bir süre sonra mobilyaların üzerinden sökülerek kaldırıldı. Cadde boyu yer alan çoğu mobilyada logo kısmı olmadığı görüldü.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X