Başkan Özlü’den Genç Kardeşlerine TOGG Sürprizi

11 Mayıs 2023 13:12
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, gençlerle bir araya geldiği programda yaptığı konuşmada gelecek yüzyılın Türkiye’sinin gençlerin ellerinde ve omuzlarında yükseleceğini söyledi.

2023 Seçimleri’ne sayılı günler kala yoğun tempoda çalışan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu “İlk oyum AK Parti’ye” programında genç kardeşleriyle buluştu. Başiskele Sahili’nde özel bir restoranda düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Başiskele İlçe Gençlik Kolları İbrahim Acar ve ilçede ikamet eden gençler katıldı.  

BAŞKAN ÖZLÜ: BU SEÇİM GELECEK NESİL İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Genç kardeşlerinin yoğun alkışlarıyla kürsüye çıkan Başkan M. Yasin Özlü, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerin Türkiye’nin bekâsı ve gelecek yüzyılın inşası, Türkiye’nin şahlanışı noktasında çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Yüz yıllık projeleri 20 yılda yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na girdik. Bu yüzyıl sizlerin yüzyılı olacak. Gençler, her zaman toplumların geleceği ve yükselişi için önemli bir rol oynamışlardır. Ülkemizin son dönemlerde teknolojide, sanayide yaptığı yerli ve milli atılımlarda gençlerimiz ön planda olmaya başladı. Bunu devam ettirebilmek ve geliştirmek de yine sizlerin ellerinde olacak. O yüzden bu önümüzdeki seçim de vatanımız, milletimiz ve özellikle siz yeni nesillerimiz, çalışkan ve üretken gençlerimiz için çok önemli.” dedi.

Başkan Özlü, yapılan konuşmaların ardından programa katılan genç kardeşlerinin sorularını cevaplandı.

TOGG’A BAŞİSKELE’DE YOĞUN İLGİ

Başiskele’de her zaman ve her yerde gençlere destek veren ve onların istek ve taleplerinin yerine getirilmesinde büyük gayret gösteren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, program sonunda genç kardeşlerine bir sürpriz yaptı. Program sonrasında Başiskele Sahili’nde kendisini bekleyen gençlerin yanına Türkiye’nin Otomobili TOGG ile gitti. Meşaleler yakan gençler, yoğun alkışlarla Yasin abilerini ve yerli üretim TOGG’u karşıladılar. Yoğun ilgi ve beğeni toplayan TOGG, Başiskeleliler tarafından da tam not aldı. Sırayla sürücü koltuğuna geçen gençler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X