HDPliler koro halinde bu şarkıyı söylüyor "Öcalan'nın tecriti derhal ortadan kaldırılmalı"

11 Nisan 2023 09:06
HDP'den hadsiz çıkışlar gelmeye devam ediyor. 14 Mayıs'ın sadece seçim günü olmadığını, hesap sorma günü olduğunu söyleyerek tehditler savuran Dede, "Sayın Öcalan bir irade koydu ortaya, bu tecrit derhal ortadan kaldırılmalı." dedi.

HDP, CHP liderinin adaylığını ilan etmesinin ardından aday çıkarmayacaklarını duyurarak Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almıştı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı HDP'nin yanı sıra PKK elebaşları tarafından da memnuniyetle karşılandı. PKK elebaşları Duran Kalkan, Mustafa Karasu, ve Sabri Ok peş peşe açıklamalar yaparak Altılı Masa'ya destek mesajları verdi.

HASİP KAPLAN KILIÇDAROĞLU'NA OY İSTEDİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan HDP'li Hasip Kaplan, açık açık Kılıçdaroğlu'na oy istedi.

FELEKNAS UCA'DAN SKANDAL SÖZLER

HDP'nin Milletvekili Feleknas Uca da skandal sözler sarf ederek "15 Mayıs'ta zindanların kapılarını açacak ve Abdullah Öcalan'ı özgürlüğüne kavuşturacağız" dedi.

HDP'Lİ DEDE: "14 MAYIS HESAP SORMA GÜNÜDÜR"

Gelişmelerin ardından bugün açıklamada bulunan HDP'li Sait Dede, skandal açıklamalar yaptı. HDP Hakkari Milletvekili Said Dede yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerini işaret etti, hesap soracaklarını söyledi.

HDP'li Dede'nin küstah ifadeleri şöyle:

"14 Mayıs, seçim günü değil, hesap sorma günüdür. Bizler, gasp edilen iradelerimizin, kayyumun hesabını soracağız.

"ÖCALAN'A TECRİTİ KALDIRACAĞIZ"

HDP Hakkari Milletvekili Said Dede, "Barışın yolu İmralı'dır" diyerek, Öcalan'a özgürlük istedi. Dede, "Sayın Öcalan bir irade koydu ortaya, bu tecrit derhal ortadan kaldırılmalı." ifadelerini kullandı.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X