Hizmet-İş'te Zam Marotonu Sürüyor Subaşı: “Diğer İlçe Belediyeleri İle De Görüşmelerimiz Devam Edecek”

14 Temmuz 2023 11:02
Karamürsel Belediyesi kadrolu ve şirket işçileri için ek protokol imzaladı. Yapılan ek zam protokolü sonrası gözler diğer örgütlü belediyelere çevrildi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Hizmet İş Sendikası yetkilileri ile bir araya gelerek Karamürsel Belediyesi kadrolu ve şirket işçileri için ek protokol imzaladı. Başkan Yıldırım konuya dair yaptığı açıklamada: ” Görüşme sonucunda çalışma arkadaşlarınızın ücretlerini enflasyon ezdirmeyecek yüzlerini güldürecek bir düzenleme yaptık. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer vermiş, net bir rakam söylenmemişti. Görüşme sonrası net bir rakam çıkıp çıkmadığını sorduğumuz Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı: “Şu anda öyle bir durum söz konusu değil ‘net bir rakam çıktı’ diyemem ama inşallah bir yere varacak gibi görünüyor.  Süreç iyi ve doğru gidiyor diyebiliriz”

“GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK”

Diğer ilçe belediyeleri ile görüşmelerin devam dip etmeyeceği hakkında konuşan Subaşı,”Tabi ki, geçtiğimiz gün Karamürsel’de mutabakata vardık ama İsmail Başkanımız bu konuda farklı. İsmail Başkanın yapısı öyle hemen imzayı atmak istiyor bu durumlarda. Dediğim gibi orada mutabakata varıldı diğer ilçe belediyeleri ile de görüşmelerimiz devam edecek netleştikten sonra da zaten paylaşacağız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X