Halil Güngör Dokuzlar ADAY ADAYI OLDU

15 Mart 2023 17:42
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi iken milletvekilli aday adaylığı için istifa eden Halil Güngör Dokuzlar,Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan ve 16 Mart’ta kadar sürecek olan Aday adalığı başvurularının start vermesi ile hareketlilik arttı. Resmi başvuruların başladığı Ak Parti’de adaylığını açıklayan isimler de il binasına gelerek başvuruda bulunuyor. Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve 2018 yılından bu yana AK Parti’de siyaset yapan, sevilen Mevcut il yönetiminde çevre, şehircilik ve kültürden sorumlu il başkan yardımcısı olan Halil Güngör Dokuzlar görevinden istifa ederek Milletvekili aday adayı olacağını duyurmuştu. Dokuzlar bugün il binasında resmi başvurusunu gerçeklerdi.

"ALLAH BU DAVADA YÜRÜMEYİ BİZE NASİP ETSİN"

Dokuzlar;” “ 2018 yıkında başlayan yolculuğuma her siyasetçinin bir hedefi olması ile ben de bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerinde taşıdığı ümmet yükünden bir zerre alabilmek adına aday adayı oluyorum Allah bu davada yürümeyi bize nasip etsin. Ve bu davada beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan sevgili eşime maddi manevi olarak arkamda duran kardeşime teşekkür ediyorum” dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X