ŞEMSETTİN CEYHAN ADAY ADAYI OLDU

16 Mart 2023 14:19
AK Parti eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor. Aday adayı bolluğu yaşanan AK Parti’de Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvurular kabul ediliyor. AK Parti eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da bugün aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

“Beş yıl önce beraber burada aday adaylığı için istifa süreci yaşamıştık o günkü şartlarda İkimize de nasip olmamıştı bugün roller değişti o il başkanı oldu her zaman yanında olacağız. Bugün bir arada olduğumuz sevenlerimizi ve geçmiş dönemden beri görev yaptığımız arkadaşlarımı selamlıyorum. Partideki sürecimiz 2001 yılında gençlik kolları kurucu başkanlığı ile başladı. Bu süreçte 4 yık gençlik kolları il başkanı ve ardından il yöneticiliği il eğitimciliği ve il seçim işleri başkanlığı gibi vazifelerde hizmet verdik. 2015 yılında il başkanlığı aday adaylığına talip olduk ve sonra ana kademe il başkanlığı nasip oldu. Siyaseten bir insanın gelebileceği en güzel makam il başkanlığıdır bize bunları yaşatan partimize şükranlarımı sınıyorum. Üst üste iki seçimin olduğu en hain darbe be anayasa referandumun sıkıştığı o süreci arkadaşlarımızla atlattık. Hain darbe girişiminde en güçlü duruşu darbeye haber alır akmaz partimize gelerek en doğru duruşu sergilemek için elimizde geleni yaptık 2018 e geldik kongre yaptık erken seçi kararı için istifa ettik o günkü şartlarda nasip olmadı. Ama kabullendik. Bugün de aynı şekilde Allah’ın izniyle yılın seçimine gidiyoruz. Biz inşallah Türkiye yüzyılını yazmak için sonuna kadar gideceğiz. 22 yıllık emeğimizin hepsi helal olsun. Bu listenin içinde olmak ya da olmamak var ama ne olursa olsun eksiksiz mücadele edeceğimizi ifade ediyorum. Ak Parti enerjik ve hala aday adaylığı noktasında talepkar.” Dedi.

ŞEMSETTİN CEYHAN KİMDİR?

1976 yılında Gölcük'te dünyaya gelen Şemsettin Ceyhan'ın babası SEKA emeklisidir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 2006 yılında AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları'nın kurucu başkanlık görevini sürdürdü.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X