“Yatırımlarımız çocuklarımızın emrinde”

08 Mayıs 2023 14:58
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İlçe Seçmeleri’nde dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti

Öğrencilerden Önemli Başarı

5.Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İlçe Seçmeleri’nde dereceye giren öğrenciler için Derince Belediyesi Toplantı Salonu’nda bir ödül töreni tertip edildi. Programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Dulkadiroğlu, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Seçmelerde öğrenciler İlkokul Kategorisi’nde Mangala, Küre, Pentago ile Q-Bitz,Equilibrio ve Ortaokul Kategorisi’nde de Mangala, Küre, Pentago, Kulami, Reversi dallarında mücadele etti.

Başkan Aygün Öğrencilere Başarılar Diledi

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden Başkan Aygün, “Öğrencilerimizin spordan sanata yaşamın her alanında yer almaları bizleri çok mutlu ediyor. Turnuvada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Gençlik ve Spor Merkezlerimizden tüm mahallerimizde inşa ettiğimiz spor alanlarına kadar tüm yatırımlarımız çocuklarımızın emrinde. Siz kıymetli yavrularımız için ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.



YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X