Başiskele Belediyesi’nden Depremzedelere Yardım Kampanyası

06 Şubat 2023 13:41
Başiskele Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok şehrimizi etkileyen depremin ardından depremzede vatandaşlarımız için yardım kampanyası başlattı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde sabaha karşı saat 04.17'de 7,7 büyüklüğünde  gerçekleşen ve Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre çoğu şehirlerimizde yoğun şekilde hissedilen deprem sonrası Başiskele Belediyesi, vatandaşlara bir çağrıda bulunarak yardım seferberliği yaptı.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara ulaştırılmak üzere her türlü kışlık kıyafet, battaniye ve kışlık bot yardımı çağrısı yaptı

BELEDİYE HİZMET BİNASINDA YARDIMLAR TOPLANIYOR

Başiskele Belediyesi’nin yardım kampanyası çağrısının ardından duyarlı Başiskeleliler,  kullanılmamış veya az kullanılmış giyilebilir kışlık kıyafetlerini, battaniye ve ayakkabıları akın akın belediye hizmet binasına getirmeye başladılar.

Yardım kampanyasına katkı sunmak isteyen yardımsever vatandaşlar, 7 gün 24 saat boyunca yardımlarını belediyeye teslim edebilecekler. Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye Başiskele Belediyesi’nin 444 41 10 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilecek. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X