BAŞKAN HÜRRİYET “YANDAŞA VERMEK İSTEMİYORUZ, BU 2 ARAZİYİ BÜYÜKŞEHİR ALSIN”

08 Ağustos 2023 13:00
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet” Madem büyükşehir arazilerimizi almak istiyor seve seve veririz. Bu arazi daha önce sosyal tesis yaratmak istediğimiz araziydi. Yandaşa vereceğimizi iddia ettikleri arazi bu. Biz yandaşımıza vermek istemiyoruz, eğer arkadaşlar almak istiyorsa, 2 arazinin satış yetkisini meclise getireceğiz ve Büyükşehir’in almasını istiyoruz. Bakalım hakikaten samimiler mi göreceğiz.”

"SEVE SEVE VERİRİZ"

Başkan Hürriyet, bugün yaptığı basın açıklamasında EYT’li işçilerin tazminat sorununu çözdüklerini söyledi. Satmak istedikleri arsanın ihalesine büyükşehirin gireceği haberi sonrası kredi onayı aldıklarını söyleyen Hürriyet “Üzülmesin arkadaşlar biz bir karar aldık, EYT’yi çözdük o tamam. Madem büyükşehir arazilerimizi almak istiyor seve seve veririz” dedi.

"SAMİMİLER Mİ GÖRECEĞİZ"

Hürriyet açıklamalarının devamında “Bu arazi daha önce sosyal tesis yaratmak istediğimiz araziydi. Yandaşa vereceğimizi iddia ettikleri arazi bu. Biz yandaşımıza vermek istemiyoruz, eğer arkadaşlar almak istiyorsa, 2 arazinin satış yetkisini meclise getireceğiz ve Büyükşehir’in almasını istiyoruz. Bakalım hakikaten samimiler mi göreceğiz. Buradan da Kocaeli Büyükşehir’e seslenerek arazileri satın almasını diliyoruz. Hatta bu sosyal tesis yapmak istediğimiz arazimize de aldıktan sonra sosyal tesis yaparlarsa bu kente güzel bir tesis sunmuş olurlar. Madem yandaşa satacağız kaygıları var bu kaygılarını giderelim. Eylül ayında getireceğiz, arkadaşlarımız araştırıyor Büyükşehir’in alması mümkün olursa alsınlar istiyoruz.”ifadelerine yer verdi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X