Başkan Özlü, Eczacılar ile Bir Araya Geldi

03 Kasım 2023 16:42
Başiskele’de ortak yönetim anlayışıyla her kesimden hemşehrileriyle istişarelerini sürdüren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Esnaf Buluşmaları” kapsamında ilçedeki eczacılarla bir araya geldi.

Kentte her bir mahallede gerçekleştirdiği esnaf ve mahalle ziyaretleriyle tüm komşularıyla devamlı iletişim halinde olan, vatandaşların istek ve taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Özlü, ortak akıl ve ortak çözümler ile kente değer katıyor.

 

Başiskele Belediyesi Sosyal Tesisleri Antik Köfte Restoran ve Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya, Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Mustafa Ezer ve ilçede faaliyetlerini sürdüren eczacılar katıldı. 

 

Toplum sağlığının önemli sac ayaklarından eczacı esnafıyla yapılan toplantıda Başiskele’nin geleceği, kurumlar arası iş birliği ve toplum sağlığı üzerine önemli değerlendirmelerde bulunuldu. İnteraktif geçen toplantıda eczacılar istek, talep ve önerilerini Başkan Özlü’ye iletme imkânı buldular.

 

Program sonunda Başkan Özlü, toplantıya katılan eczacılara çeşitli hediyeler takdim etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X