GENEL BAŞKAN’A ‘TARİH OLURSUNUZ’ DEMİŞTİ FEVZİ CANBAZ YANLIŞ ANLAŞILDIĞINI SÖYLEDİ

06 Mart 2023 15:29
Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili ve Körfez Belediye Meclisi Üyesi Fevzi Canbaz, “Yaşanan süreçte Genel Başkanımız Meral Akşener ve partimin yanındayım. İYİ’lik mücadelemiz ilk günkü aşkla devam edecek” dedi.

İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adaylığı noktasında Millet İttifakı’ndaki diğer partilerle görüş ayrılığı yaşamasının ardından çeşitli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili ve Körfez Belediye Meclisi Üyesi Fevzi Canbaz, Akşener'in“Ya tarih yazacağız ya da tarih olacağız” açıklamasının ardından  “Altılı masayı devirmekle tarih yazamazsınız. Ancak tarih olursunuz. Yazık ettiniz.” demişti.Tepki çeken bu açıklamayı  kısa süre içerisinde sosyal medya hesabından kaldıran Canbaz konuya  ilişkin açıklama yaptı.Canbaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti kadroları olarak milletimizin faydasına olacak işlerde en önde gayretimizi ortaya koyduk.

“YANLIŞ ANLAŞILDIM”

Kıymetli Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde Millet İttifakı’nın elde ettiği başarılar, kazanılan belediyeler, ülke demokrasisi ve birliğine yönelik elde edilen başarılar ortadadır. Bir görüş ayrılığı yaşanmıştır. Bu süreçte ifadelerim yanlış anlaşılmıştır. İfadelerimin partimize ve genel başkanımıza ithafen olduğu öne sürülmüş, basın kuruluşlarında bu yönde haberler yer almıştır.

“MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

İfadelerimin İYİ Parti kadrolarına yönelik olduğu algısı doğru değildir. İlk günden bu yana olduğu gibi genel başkanım ve teşkilatımın emrindeyim. Bunun aksinin düşünülmesi dahi bizleri çok üzer. Ülkemizin ve şehrimizin daha iyi yarınları için İYİ kadrolarımızla mücadelemizi sürdüreceğiz. Önceliğimiz Körfez ve Kocaeli’nin sorunlarına kalıcı çözümler aramak, ülkemize faydalı olmaktır. Bizden başka bir şey beklenmesin.”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X