CHP KARIŞTI! HÜRRİYET’E ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER EDEN YILDIZLI’YA TEPKİLER BÜYÜYOR!

10 Ekim 2023 20:56
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, örgütle arasını bir türlü düzeltemeyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e zehir zemberek sözlerle yüklenmişti. Yıldızlı’nın o açıklamaları partililer tarafından tepki görüyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Kongresinde kurultay delegesi yazılmadığı için kongre sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak”Beni partiden atın da rahatlayın bari” sözlerine yer vermişti. Hürriyet’in çıkışı bununla da kalmadı Başkan Hürriyet Bülent Sarı’nın özel konuşmalarını dışarı defişte ettiğini de iddia etti. Örgütle adeta kılıçları çeken ve kendisini örgütten üstün gören Başkan Hürriyet’in bu tutumuna karşı CHP Kocaeli Milletvelili Harun Yıldızlı da sessizliğini bozdu. Yıldızlı gazeteci Galip Ataman’a yaptığı açıklamlarla hayrete düşürdü. Hürriyet’i hedef alarak yaptığı açıklamasında “Fatma Hanım mağduru oynayarak şov peşinde koşuyor. Ona izin vermeyeceğiz, oyununa gelmeyeceğiz” sözlerini kullandı

“VAY HALİMİZE”

Fakat Yıldızlı’nın bu çıkışı partilileri rahatsız etti. Yıldızlı’ya ilk tepki Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı CHP’li Fikret Toker’den geldi. Toker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şu ifadelere yer verdi,” Yerel basında yer alan bu bir gerçek açıklama değildir diye umut ediyorum...
Sevgili Harun YILDIZLI'nın bu konudaki doğrulamasını ya da yalanlamasını önemsiyorum ve eğer bu noktada isek VAY HALİMİZE diyerek şimdilik yorum yapmıyorum..."

“MİLLET İPİNİ ÇEKER”

 CHP Gebze eski İlçe Yöneticisi  Cevahir Akyıldız sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla “Meclise vekil oldun amma milletin vekili olamadın. Kendi belediye başkanını ezmeye kalkarsan seninde ipini bu millet çeker Karun efendi” ifadelerini kullandı.

“ZENGİNİ SADECE ÖZAL SEVMEZDİ”

CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül ise o paylaşıma yorum yazdı. Yurdagül” Müteahit olmasaydı ne il başkanı ne de vekil olabilirdi. Hatta il yönetimine bile giremezdi! Yeni bina alınırken yapılan bağış önlerini açtı! Zengini sadece Özal sevmezdi, bizden de seven çok muktedir var!” İfadelerine yer verdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X