İMAMOĞLU BAŞKANLIĞINDAKİ ONLİNE TOPLANTISI İFŞA OLMUŞTU! CHP’Lİ ESKİ VEKİLDEN SERT SÖZLER!

19 Temmuz 2023 12:36
Ekrem İmamoğlu ve CHP’li üst düzey isimlerin düzenlediği gizli online toplantı sonrası açıklama yapan CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül “Kılıçdaroğlu'nun partide tek adam gibi hareket etmesinin müsebbiblerisiniz!” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12. yenilgisini yaşamasının ardından CHP’de değişim tartışmaları sürüyor. Kılıçdaroğlu’nun istifasının istendiği şu günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında Grup Başkanı Özgür Özel, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Parti Meclisi Üyeleri Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel ve Bülent Tezcan ve eski Grup Başkanvekili Engin Altay katılım sağladığı online bir toplantı gerçekleştirildi. Online toplantı ise gizlice kaydedilip sosyal medyada yayınlandı. İmamoğlu, sızdırılan CHP toplantısıyla ilgili “Bizim bu ve benzeri belki 200'e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim. Seçimden bu yana. Bunlar devam edecektir. Devam ediyor. Gizli bir tarafı yok.” Açıklamasını yaptı.

“SİYASETİ MESLEK OLARAK SÜRDÜREN PROFOSYONELLERSİNİZ”

CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül olay sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla toplantıdaki isimleri hedef alarak “Siz, genel başkanın ceketine sımsıkı sarılarak ikbal peşinde koşan, başarısızlıkta ve seçim yenilgisinde ortak pay sahibi olan, siyaseti meslek olarak sürdüren profesyonellersiniz!” dedi. Yurdagül” Engin Altay, Tekin Bingöl, Bülent Tezcan, Onursal Adıgüzel, Özgür Özel; Siz, genel başkanın ceketine sımsıkı sarılarak ikbal peşinde koşan, başarısızlıkta ve seçim yenilgisinde ortak pay sahibi olan, siyaseti meslek olarak sürdüren profesyonellersiniz! Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun partide tek adam gibi hareket etmesinin müsebbiblerisiniz! Ne yazık ki geldiğimiz noktada, ağır seçim yenilgisi sonrası istifa etmeyi bile beceremeyen bir parti liderliği ile karşı karşıyayız!”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X