Körfezli pehlivanlar Kırkpınar´a uğurlandı

06 Temmuz 2023 12:59
Bu yıl 662.’si düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklarını tamamlayan 22 kişilik Körfez Belediyesi güreşçileri, Başkan Söğüt’ün de katıldığı program ile uğurlandı

Bu yıl 662.’si düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklarını tamamlayan 22 kişilik Körfez Belediyesi güreşçileri, Başkan Söğüt’ün de katıldığı program ile uğurlandı. Tütünçiftlik Nazende Restoran ve Kafe’de düzenlenen programa ayrıca Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü yöneticileri katıldı.

22 GÜREŞÇİ KATILIYOR

Antrenörler Veysel Şirin ve Levent Gürbüz’ün de yer aldığı kafileye başarılar dileyen Başkan Şener Söğüt, “Tarihi Kırkpınar Güreşleri geldi çattı. Her sene ekip olarak hocalarımız öncülüğünde pehlivanlarımızı gönderiyoruz. Bu sene çeşitli boylarda güreşecek 22 sporcumuzu gönderiyoruz. Büyük efor ve gayret göstererek hazırlandığınızı biliyorum.

HER ZAMAN ÇALIŞIN

Zaten başarıya giden yol önce inanmaktan sonra da sıkı çalışmaktan geçer. Bu sadece sporda değil; işinizde ve eğitim hayatınızda en önemli faktör olmalı. Bizler size güveniyor ve inanıyoruz. Her bir güreşçimiz elinden geleni yapacaktır. Kırkpınar’ın havası tabiki de bambaşka. Binlere yıllık bir gelenek. Dualı çayırda kol bağlayacaksınız.

BU GURURU BİZE YAŞATIN

Bizler sizleri hazırlamak için bütün imkanlarımızı sunuyoruz. Körfez’den ilerleyen yıllarda da bir başpehlivan çıkacağına inancım tam. Körfez’e Başpehlivanlık gurur ve onurunu yaşatacak mücadele bekliyorum. Onun temellerini bugünden attık, emin adımlarla da ilerliyoruz. Her birinizi tebrik ediyor ve kutluyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin” dedi. Başkan Söğüt daha sonra sporculara tek tek başarılar diledi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X