Pazarda cinayet… 70 yaşındaki pazarcı esnafı öldürüldü!

27 Haziran 2023 12:38
Değirmendere’de kurulan Salı Pazarında meydana gelen olayda, 70 yaşındaki Birol Şakir Kaya, başına demir çubukla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı T. çevredeki boş bir binada uyurken polis tarafından yakalandı.

Olay, Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde kurulan Salı pazarında sabah  meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre 22 yaşındaki T.E isimli şahıs, pazarda tezgah açan esnaf Birol Şakir Kaya’nın (70) yanına gelerek kendisinden para istedi. Kaya, genç adamın istediğini yerine getirmeyince yanında bulunan demir çubukla Kaya’nın kafasına vurdu.

Kaya aldığı darbe ile yerde kalırken, saldırgan ise kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerini ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan Birol Şakir Kaya, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çevredeki iddialara göre T.E’nin madde bağımlısı olduğu ve çevre esnaflardan para istediği, 5 gün önce de cezaevinden çıktığı  iddia edildi. Cinayetten hemen sonra yakında bulunan boş birbinaya giden katil zanlısı S.E burada uyurken polis tarafından yakalandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X