Gençlerden Türkiye Yüzyılına tam destek

04 Mayıs 2023 13:08
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Erkan Aksoy, Yenidoğan’da bir araya geldiği gençlere Türkiye Yüzyılı’na enerjileri ile büyük katkı sağlayacaklarını söyleyerek 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri çalışmaları kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Erkan Aksoy, İzmit yürüyüş yolunda AK Parti standını ziyaret ederek Yenidoğan’da gençlerle bir araya geldi. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Aksoy, ilk kez oy kullanacak olan gençlerle sohbet ederek sorularını cevapladı. Aksoy, Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattığı gençlerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

GENÇLERİN ENERJİSİ İLE SAHADA YORULMAK YOK

Yenidoğan’da gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Erkan Aksoy, “Gençler bizim kardeşliğimizin ve birliğimizin teminatıdır. Yarının büyük ve güçlü Türkiye’sinin öncüleri, önderleri ve mirasçılarıdır. Sizler, inşallah geleceğin Türkiye’si, Türkiye Yüzyılı, yarının Türkiye’si, sizlerin omuzlarında yükselecektir. Bizim tecrübelerimiz ile sizin vizyonunuzla birleşince sahada inanılmaz güzel bir enerjiye dönüşüyor. Biz gençliğe inanıyoruz ve gençliğimizi çok seviyoruz. Sizin enerjisiniz ile hiç yorulmadan sizler için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X