"Kocaeli halkından aldığımız yetkiyi, yine Kocaeli halkı için kullanacağız"

17 Mayıs 2023 10:58
MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı, “Kocaeli halkından aldığımız yetkiyi, yine Kocaeli halkı için en iyi şekilde kullanacağız.”

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı tekrar Milletvekili olarak meclise girdi. Sancaklı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile “Kocaeli halkından aldığımız yetkiyi, yine Kocaeli halkı için en iyi şekilde kullanacağız.” Dedi.

KOCAELİ’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Sancaklı şu ifadelere yer verdi;” Demokrasi şöleni şeklinde geçen Milletvekili seçimlerinin sonuna geldik. MHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili olarak Kocaeli’yi meclisimizde en iyi şekilde temsil etmek ve sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Kocaeli halkından aldığımız yetkiyi, yine Kocaeli halkı için en iyi şekilde kullanacağız. Seçim sürecinde gece gündüz demeden çalışan MHP Milletvekili adaylarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza ve Ülküdaşlarımıza, oylarıyla destek olan Kocaeli halkına canıgönülden teşekkür ederim.”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X