Hepsi bir araya geldiler bir miting düzenlediler ve hüsrana uğradılar

04 Mayıs 2023 11:40
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus;” Kocaeli’de hepsi bir araya gelip bir miting düzenlediler ve hüsrana uğradılar. Bizim dronla fotoğraf çektiğimizi, ima ediyorlar bizim buna vaktimiz yok. Küçük bir otoparkı dolduramadınız. Sahada kayboldukları gibi sandıkta da kaybolacaklar.”

Geçtiğimiz gün izmit’te CHP lideri ve Millet İttifakı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş miting düzenledi. Mitinge katılım beklenenin altında kalınca durum Cumhur İttifakı’nın diline düşmüş ve paylaşılan fotoğraflar ile alanın boş olduğu görüntülenmişti. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı açıklama yaparak “İktidar kanadı tarafından mitingten hemen sonra bizim saat 15.00 civarında gördüğümüz dronedan çekildiğini tahmin ettiğimiz ve sahne boşken alınangörüntüler servis edilerek 2 bin kişi katıldı gibi açıklamaları okumaya başladık. İnanın, dün yaşadığımız heyecan ve halkımızın umudunun üzerine bu açıklamalara sadece gülüp geçtik. İfadelerine yer verdi.

“YEDİ YİRMİ DÖRT SAHADAYIZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'un bugün il binasında düzenlediği basın açıklamasında Sarı’nın o iddialarına cevap verdi. Talus yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;” Bugünü saymazsak, Seçime 9 gün kaldı. 14 Mayıs Bütün Gelecekleri İle Yanı Başımızda. Yedi yirmi dört sahadayız rakiplerimizin sahada olmadığını görüyoruz. Geçtiğimiz cumartesi AK Partinin destanını yazan Hayati Yazıcı Kardeşimizle buluştuk. Otoparkta değildi ama miting gibiydi maşallah. 12 ilçede görev yapmış kardeşlerimizin görüşlerini aldık. AK Parti’de emeği olan bütün kardeşlerimiz ile sahadayız. Evlerdeyiz, sokaklardayız, hastanelerdeyiz, derneklerdeyiz. Milletimizle el ele beraberiz. Bir haftada çok sayıda ziyaret oldu en değerlisi Kocaelispor ziyaretiydi.

“SAHADA KAYBOLDUKALRI GİBİ SANDIKTA DA KAYBOLACAKALAR”

Biz seçim ofislerimizi miting havasında açtık. Muhalefet nerede ve kimlerle bilmediğimiz anketlere güvenmeye devam etsin biz milletimizin bu teveccühüne güveniyoruz. Kocaeli Büyükşehir belediyemizin tramvay hattı hizmete açıldı. Kocaeli’de doğalgaz faturaları sıfır olarak gelmeye başlandı. Murat Kurum Bakanımızın gelmesi ile yediden diriliş başladı. Her zaman olduğu gibi son bir haftaya baktığımızda görevimizi sefer bildik. Muhalefetin son bir haftasına baktığımızda, HDP açık gizli eylemlerine devam etti. HDP eş genel başkanı Kılıçdaroğlu ile hedeflerinin uyuştuğunu açıkladı. Ali Babacan kendisini yüce divana gönderdiğini söyleyen Davutoğlu ise Cumhuriyet tarihinin en çapsız bakanı dediği kişiye oy istedi. Kocaeli’de hepsi bir araya gelip bir miting düzenlediler ve hüsrana uğradılar. Bizim dronla fotoğraf çektiğimizi, ima ediyorlar bizim buna vaktimiz yok. Küçük bir otoparkı dolduramadınız. Sahada kayboldukları gibi sandıkta da kaybolacaklar.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X