DELEGE 12'DEN BÜYÜKTÜR CHP İL KONGRESİ’NDE DİKKAT ÇEKEN PANKART!

30 Eylül 2023 12:52
CHP Kocaeli İl Kongresinde aday olan Uğraş Çiftçi kongrede astığı pankart ile göndermede bulundu.Pankart daha sonra kaldırıldı.

CHP Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. İki adaylı gerçekleşen kongrede mevcut başkan Bülent Sarı ve Uğraş Çiftçi başkanlık için yarışacak. 642 delegenin oy kullanma hakkı bulunurken 30 yönetim kurulu üyesi ve 28 kurultay delegesi de belirlenecek.

 

YOĞUN KATILIM

Kongreye, CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko, Nail Çiler, CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan, CHP PM Üyesi Sevgi Kılıç, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Genel Başkan Adayları İlhan Cihaner, Örsan Öymen, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, TBMM eski başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli eski Milletvekilleri Hurşit Güneş, Hikmet Erenkaya, Mehmet Hilal Kaplan, CHP ilçe başkanları, Lastik-İş Genel Başkanı Aladdin Sarı, CHP Kocaeli eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve partililer katıldı.

 

“12’DEN BÜYÜKTÜR”

CHP’de 12 ilçe başkanının Bülent Sarı’yı destekleme kararı sonrasında aday olan Uğraş Çiftçi kongrede astığı pankart ile duruma gönderme yaparak tepki gösterdi Çiftçi’nin pankartlarının üzerinde “Delege 12’den büyüktür. Demokrasi iyidir” ve “Parti tüzüğü çarşaf liste diyor, çarşaf listede birleşelim” ifadeleri yer aldı

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X