AK Parti Milletvekili Adayları Kandıra’da vatandaşlarla buluştu

14 Nisan 2023 13:11
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Veysel Tipioğlu, Sami Çakır ve Av. Ali Güney Kandıra’da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Kandıra Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmaları kapsamında Kandıra’da vatandaşlarla buluşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Veysel Tipioğlu, Sami Çakır ve Ali Güney Kandıra’da vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. AK Partili Milletvekili Adaylarına saha çalışmalarında AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın ve teşkilat mensupları eşlik etti.

KANDIRA’DAN GÜÇLÜ DESTEK İSTEDİLER

AK Parti’nin üç milletvekili adayı Kandıra’da mahalle mahalle vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışına davet etti. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye Kandıra’dan güçlü bir destek isteyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Veysel Tipioğlu, Sami Çakır ve Av. Ali Güney’e vatandaşlar yakın ilgi gösterdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X