Başkan Aygün Canlarla Buluştu

11 Aralık 2023 11:10
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’ne gerçekleştirdiği ziyarette canlarla buluşarak, hizmete sunduğu ve yapımını planladığı projeleri paylaştı

ESER VE PROJELERİNİ PAYLAŞTI

İstişare kültürüne verdiği önem doğrultusunda ilçe genelinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’ne konuk oldu. Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Başkanı Gürsel Önder’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa katılım yoğun olurken, Başkan Aygün, sinevizyon eşliğinde gerçekleşen sunumda dört buçuk yıllık süreçte ilçe genelinde hizmete sunduğu ve önümüzdeki süreçte yapımı planlanan eser ve projelerini paylaştı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Başkanı Gürsel Önder ve programa katılanlara teşekkür eden Başkan Aygün, “31 Mart 2019 yılında başladığımız hizmet sürecinde seçim beyannamemizde 41 proje vaat etmemize rağmen, bugüne dek 50 projemizi tamamlayarak halkımızın kullanımına sunduk. Vaatlerimiz dışında 9 projemiz halen devam etmekte olup, planladığımız 15 projeyi de tamamlayarak Derince’mize kazandıracağız. Bu vesileyle programa katılan hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X