Başkan Büyükakın, “Milletimizin hayrına olan işlerle hemhal oluyoruz”

15 Eylül 2023 16:39
AK Parti Gebze İlçe Yönetimi ve Mahalle Başkanları toplantısına katılan Başkan Büyükakın, MHP Dilovası ilçe yönetimini de ziyaret etti. Başkan Büyükakın, “Cumhur İttifakı olarak millî hedeflerimiz ile millî hayallerimiz etrafında birleşerek ve bütünleşerek eserler üretiyoruz. Şehrimizin doğusundaki, güneyindeki, kuzeyindeki ve batısındaki her karış yere hizmet götürüyoruz” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Gebze ilçe yönetim kurulu ile mahalle başkanları toplantısına katıldı. Başkan Büyükakın ayrıca, Dilovası ilçesinde ki temasları nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Ekrem Sıtar ve yönetimine konuk oldu. Başkan Büyükakın’a burada da Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ında eşlik etti. AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yer aldığı AK Parti Gebze ilçe toplantılarında, “İlçemize daha iyi hizmetler sunma ve mahallelerimizdeki ihtiyaçları belirleme üzerine istişarelerde bulunmak için bugün sizlerle birlikteyiz” diyen Başkan Büyükakın, “Gebze'nin geleceğine şekil verecek projeleri ve hizmetleri konuşmak için bugün teşkilatımıza konuk olduk. Şunu çok iyi biliyoruz ki birlikte daha büyük başarılara imza atacağız. Bunun için büyük çaba ile çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“TÜRKİYE YÜZYILI'NI İNŞA ETMEK İÇİN YOLA ÇIKAN KADROLARIZ”

Güçlü Türkiye ve Kocaeli sevdası için tüm teşkilatlarla çalıştıklarını birlikteliklerde ifade eden Başkan Büyükakın, “Eser ve hizmet siyasetinde merkeze insanımızı koyuyoruz. Tüm yorgunluğumuz günün sonunda bir Allah razı olsun içindir. Bugün bir kez daha şunun altını çizmek istiyorum. Hep birlikte Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için yola çıkan kadrolarız. Ülkemizin, şehrimizin ve milletimizin hayrına olan işlerle hemhal oluyoruz. Çünkü biz ülkemizi ve Kocaeli’ni çok seviyoruz. Şehrimizi, insanımızı, doğasını, üretmesini, heyecanını çok seviyoruz. Gebzeli ve Dilovası’nın güzel insanlarının verdiği sorumluluğunun ne demek olduğunu biliyoruz. Bu kadim sorumluluk için gece gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“HER KARIŞ YERE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Dilovası ve Gebze’de ki görüşmelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından ve projelerinden de bahseden Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın bize olan güvenini hiçbir şekilde boşa çıkarmıyoruz. Cumhur İttifakı olarak millî hedeflerimiz ile millî hayallerimiz etrafında birleşerek ve bütünleşerek eserler üretiyoruz. Şehrimizin doğusundaki, güneyindeki, kuzeyindeki ve batısındaki her karış yere hizmet götürüyoruz. Gerek Gebze’de gerekse Dilovası’nda onlarca eserimiz hemşerilerimizle buluşuyor. Tüm Kocaeliler için durmak yok eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X