Başkan Söğüt, ‘Körfez’in çınarları’ ile buluştu

15 Aralık 2023 14:11
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımca Sahili’nde hayata geçirilen 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Söğüt, Tütünçiftlik Sahili’nde de 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nü hayata geçireceklerini söyledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımca Sahili’nde hayata geçirilen 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü üyeleriyle bir araya geldi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Şener Söğüt dışında Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan da katıldı. Salonda tek tek masaları gezen ve Körfez’in çınarları ile sohbet eden Başkan Söğüt, “Sizlerle bugün bir arada olmak, sohbet etmek beni gerçekten çok mutlu etti” dedi.

BAŞIMIZIN TACISINIZ

“Sizler bizim çınarlarımızsınız” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sizler, engin tecrübelere sahip, ülkemize hizmet etmiş, değerler katmış, bizlere de güzel bir rol model olmuş köklerimizsiniz. Özellikle 60+ Aktif Yaşlanma Kulübümüzü açtıktan sonra sizlerle çok daha sağlam köprüler oluşturduk. İlçenin en güzel noktasını sizlere ayırdık. Biz biliyoruz ki sizlere hürmet, ömre hayata bereket katar. Bu anlamda her zaman başımızın tacısınız. Her zaman bizler için değerlisiniz.

TÜTÜNÇİFTLİK’E DE AÇACAĞIZ

60+ Aktif Yaşlanma Kulübümüzde sizlerle birçok kez bir araya geldik. Sizlerin mutluluk ve sevincine orada şahit olduk. Ne kadar doğru adım attığımızı da görmüş olduk. Sizler için sağlık taramaları, gezi programları, kültürel etkinlikler gibi birçok aktivite gerçekleştiriyoruz. Şimdi Yarımca’dan sonra Tütünçiftlik Sahili’nde de 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nü açacağız. Bunun çalışmalarına başladık.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

Bu birlikteliğimiz birçok hizmet ve projenin müjdecisi olacak, hep birlikte ilçemize güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Sizler dünün genci, bizler de yarının yaşlılarıyız. Başınız sıkıntıya düştüğünde imkânlarımızı seferber etmeye hazırız. 

Bir evladınızın da belediye başkanı olduğunu unutmayın” dedi. Başkan Söğüt’ün konuşmasının ardından kendisine çiçek takdim edildi. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X