GAZETECİLERİ ALANDAN KOVDU! İZMİT BELEDİYESİ HABERLERİ YALANLADI

31 Ağustos 2023 12:10
İzmit Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği Teoman konserinde Teoman’ın basın mensuplarını alandan kovmasının ardından İzmit Belediyesi’nden açıklama geldi.

  İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Teoman konseri düzenledi. İzmit Kent Meydanı'nda kurulan sahneye geç gelen Teoman, vatandaşlar tarafından tepki alarak ıslıklandı. Konseri takip eden basın mensuplarının kortej alanında olmasını istemeyen Teoman, bu durumu menajerlerine iletti. Teoman tarafından alandan kovulan basın mensupları, konseri dışarıdan takip etmek durumunda kaldı. Konunun Başkan Hürriyet’e iletilmesinin ardından ise “Benim yapabileceğim bir şey yok” diyen Hürriyet’te konseri vatandaşların bulunduğu alandan takip etti. İzmit Belediyesi’nden bugün konuya dair açıklama geldi.

HALKLA ARASINDA KİMSENİN BULUNMAMASINI RİCA ETTİ

Açıklamada şu ifadeler yer aldı "30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerimiz kapsamında değerli sanatçımız Teoman’ın konseri hakkında, bazı basın organlarında yer alan yanıltıcı haberlere istinaden kamuoyunu doğru bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Etkinlik sırasında Teoman, sahne önünde sadece ön bölümde halkla arasında kimsenin bulunmamasını rica etmiştir. Bu talep, sanatçının sahne performansını daha yakın bir şekilde halkla paylaşma isteğinden kaynaklanmaktadır. 

YALAN HABER

Gazeteci ya da basın mensuplarını alandan kovduğu yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Konser esnasında İzmit Belediye Başkanı dahil tüm belediye yönetimi, sahnenin hemen yan çaprazında ve sahneye sadece 5 metrelik yakin bir alandan konseri canlı olarak takip etmiştir. Haberlerde iddia edildiği gibi, belediye yönetiminin ya da basın mensuplarının konseri sahneye uzak bir yerden takip ettiği bilgisi doğru değildir.İzmit Belediyesi olarak, gerçekleşen etkinliklerin doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna sunulmasını önemsiyoruz. Bu tür yanıltıcı haberlerin, hem sanatçımızın hem de belediyemizin itibarına zarar verdiğinin bilinmesini isteriz."

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X