KARTEPE’DE TÜM SOKAKLAR ASFALTLANIYOR

31 Temmuz 2023 10:02
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Fatih Sultan Mehmet ve Ertuğrulgazi Mahallelerinde devam eden asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde asfalt serim çalışması aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.  

 

ASFALT SERİMİ YAPILDI

Ekipler tarafından Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde 65 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde ki Mevlana Sokak ve Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 60 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde ki Hira sokağın asfalt serim çalışmaları tamamlandı.    

 

SICAKLARA DİKKAT ÇEKTİ

“Kartepe'mizin yollarını durmaksızın asfaltlıyoruz” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Ekiplerimiz gece-gündüz asfalt çalışmalarına devam ediyor. hedefimiz alt yapısı tamamlanan tüm sokaklarımızı ivedilikle üst yapı konforuna kavuşturmak. Bir taraftan da ülkemiz hatta dünyanın bir kısmında mevsim normallerinin üzerinde seyreden, rekor seviyede sıcaklıklarla mücadele ediyoruz. Mesai arkadaşlarımızın sağlığı herşeyin üzerinde. Yemek, mola ve mesai saatlerini de anormal sıcaklık derecelerine uygun olarak düzenleyerek, hizmetlerimizi aksatmadan sahada işimizin başındayız. Saha da çalışan tüm emekçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum” açıklamasında bulundu.  

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X