KOCAELİSPOR'DAN CEZAYA TEPKİ!

13 Ekim 2023 19:30
Kocaelispor yönetimi, Kocaelispor - Erzurumspor maçı sonrasında PFDK tarafından verilen cezanın ardından bir açıklama yaptı

"KINIYORUZ"

Kocaelispor Kulübü olarak bizler, Erzurum FK müsabakası sonunda TFF PFDK tarafından taraftarlarımıza verilen orantısız ve fahiş cezayı şaşkınlık, dehşet ve esefle öğrendik. Hemen hemen tüm stadyumlarda neredeyse boş tribünler önünde oynanan müsabakalar sebebiyle marka değerinin düştüğüne dair söylemlerin var olduğu bir ortamda neredeyse stadyumumuzu dolduran tüm taraftarlarımıza verilen orantısız cezanın müsebbiplerini en hafif tabiri ile kınıyoruz. Yaklaşık 10.000 kişinin müsabakayı izlediği stadyumda neredeyse tüm stadyumda yer alan bloklara bloke cezası vermek akıl tutulmasıdır. Bizler, stadyumumuza taraftarlarımızı çekebilmek için hemen hemen her gün kampanyalar düzenleyip, üniversitelere gidip iş birliği protokolleri imzalayıp, öğrenci indirimleri uygulayıp aile kombineleri çıkartmaya çalışmaktayız. Türkiye’ de taraflı tarafsız tüm futbolseverler tarafından sabırsızlıkla ve heyecanla süper lige çıkacağı gün beklenen Kocaelispor taraftarlarına uygulanan mesnetsiz ve haksız ceza bizleri derinden yaralamıştır. Milyonlarca dolarlık yatırım yapılarak Passolig sisteminin stadyumlara entegre edilmesinin en önemli amacı herhangi bir kabahati olmayan masum taraftarların cezalardan beri tutulması idi başka bir ifade ile kurunun yanında yaşın yanmaması idi. Lakin görüyoruz ki çok az sayıda taraftar tarafından sebebiyet verilen eylemler neticesinde yaklaşık 10.000 kişiye ceza vermek kalın puntolarla altını çizmek istiyoruz ki en ufak tabiri ile had bilmezliktir.

"O GÜNLER ELBET TEKRAR GERİ GELECEK"

Son söz olarak, taraftarlarımıza şu mesajı vermek istemekteyiz. Türkiye’ de taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin heyecanla süper lige çıkmamızı beklediği bu sezon sizlere uygulanan fahiş ve orantısız cezadan dolayı asla umutsuzluğa kapılmayın. Gecenin en karanlık zamanı güneşin doğmasına en yakın olduğu andır. Cezalar ne bizi ne de sizleri yıldıramaz. O tribünlerin dolduğu ve şampiyonluk şarkılarının söyleneceği günler elbet tekrar geri gelecek.” ifadeleri yer aldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X