TUTUŞ’TAN HÜRRİYET’E “ÇEMBER DARALIYOR FATMA HANIM”

05 Temmuz 2023 09:45
Ak Parti Grup Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in meclis sonrası yaptığı açıklamaya cevap verdi. Tutuş "Biz de bugün meclisteydik Fatma hanım. Belsa Plaza 9.kat. Yolunuz düşerse sizi de bekleriz. " dedi.

 

MECLİS SONRASI HÜRRİYET’TEN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR

İzmit Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma kaplan Hürriyet’in katılmadığı mecliste gerginlik yaşandı. Meclis sonrası ise Başkan Hürriyet yaşanan gerginlikten Cumhur İttifakını suçlayarak “Akp'li meclis üyeleri her mecliste kavga çıkarmayı başarıyorlar...” dedi.

Hürriyet daha sonra yaptığı açıklamada;” AKP'Lİ BÜYÜKŞEHİR VE GEBZE BELEDİYELERİNİN MİLYONLUK VURGUNLARINI MECLİSTE SÖYLEYİNCE MUHARREM TUTUŞ RAHATSIZ OLDU.. BASIN (?) DA YAZABİLSE KEŞKE...!!!” dedi.

“ÇEMBER DARALIYOR FATMA HANIM”

Muharrem Tutuş Hürriyet’in açıklamalarına cevap vererek sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı;” Biz de bugün meclisteydik Fatma hanım.  Belsa Plaza 9.kat. Yolunuz düşerse sizi de bekleriz. Zaten genelde sizden bahsediyoruz. Dağıttığınız ihalesiz milyonlardan, Sattığınız arsa ve arazilerden,İki üç katına verdiğiniz kağıt ihalelerinden, On kat fazla paraya kiralama yaptığınız araçlardan, Eşinize-dostunuza, gelin hanıma, Kırıkkale'lilere ve İstanbul'lulara yeni yeni kurduğunuz şirketlerden, Beş yıldır, EYT meselesini siyasetinize meze edip, şimdi de emekli personeli nasıl mağdur ettiğinizden, Sosyal tesis yapacağım deyip sattığınız arsalardan, Yine halk ekmek tesisi yapacağım deyip sattığınız arsalardan. Fakat en sonunda hiçbir şey yapmadığınızdan bahsediyoruz her ay.  Bir de sizin meclis üyeleriniz ve memur arkadaşlarımız geliyorlar meclise. Aslında çoğu gayet iyi insanlar, bence sizi artık onlar da tanıdılar. Çember daralıyor Fatma hanım. By by”


YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X