VEKİL OLDU HALA HAKERETE DEVAM EDİYOR!

22 Mayıs 2023 12:35
Şehit bacısına küfür ettiği gerekçesi ile ağır eleştiriler alan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara hakaret etmeye devam ediyor.

ŞEHİT BACISINA KÜFÜR ETTİ, TÜM TÜRKİYE’DE KINANDI

 Akşener'in Bingöl'de esnafı ziyaret ettiği sırada tepkisini dile getirdiği için İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın küfrüne maruz kalan Şehit ağabeyi Tahir Gümren’ne ‘bacını s…’diyerek küfürler savuran ve o dönem tüm Türkiye’de kınanarak insan içine çıkamayacak hale gelen Türkkan hala vatandaşlara hakaret ediyor.

İLÇELERDE TÜRKKAN TEPKİSİ

14 Mayıs seçimleri öncesinde Kocaeli’de oy istemek için gittiği bütün ilçelerde tepkiyle karşılaşan ve ettiği küfür her fırsatta yüzüne vurulan Türkkan’ın bir de İYİ Parti listelerinden birinci sırada aday gösterilip tekrar meclise girmesi hem parti içinde hem de vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

VEKİL OLDU AMA KÜFÜRE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden   kendisine yorum yazan bir vatandaşa “Yavşak, süzme” gibi ifadeler kullandığı görülen Türkkan yeni bir skandala daha imza attı. Türkkan, vekil oldu ama küfürü bırakmadı. Yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma kendisine yorum yapan bir vatandaşa “Yavşak, süne” gibi ifadeler kullanarak hakaret ettiği görüldü.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X