Derince’de ‘Aile ve Adalet’ Konuşuldu

18 Aralık 2023 11:13
Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlediği konferansta Prof. Dr. Bilal Kemikli önemli bilgiler paylaştı

AİLELER BULUŞUYOR, HUZURU KONUŞUYOR

Derince’de her ay düzenli olarak gerçekleşen ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ konferansları devam ediyor. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenlediği programlar kapsamında bu kez ‘Aile ve adalet’ konulu konferansta Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bilal Kemikli Derincelilerle buluştu. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Mikail Özkan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar ilgiyle takip etti. 

 

BAŞKAN AYGÜN’DEN KEMİKLİ’YE TEŞEKKÜR

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilk olarak Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil bir selamlama konuşması yaparak, ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ etkinliklerinin önemine değindi. Müftü Amil’in ardından kürsüye çıkan Prof. Dr. Bilal Kemikli katılımcılarla önemli bilgiler paylaştı. Konferansta ‘aile ve adalet’ konusuna vurgu yapan Kemikli, konuşmasını çeşitli örneklerle renklendirdi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün konferansın sonunda yaptığı konuşmada, “Katılımları dolayısıyla kıymetli hocamız Prof. Dr. Bilal Kemikli'ye teşekkür ediyorum” dedi. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen program katılımları dolayısıyla Prof. Dr. Bilal Kemikli'ye hediye takdimi ile sona erdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X