Ustalar’dan serinleten indirim

22 Temmuz 2023 13:50
İzmit Fethiye Caddesi’nde yarım asrı deviren Ustalar Ayakkabı’dan serinleten indirimler. Hemen her üründe yaşanan fiyat artışlarının tersine, kaliteli ve marka ayakkabılarda %50’ye varan indirime giden mağazada, terlikler 240 ₺’den, ayakkabılar 350 ₺’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

NET %50 İNDİRİM

İzmit Fethiye Caddesi No:56/A adresinde 1972 yılından bu yana hizmet veren Ustalar Ayakkabı ve Çanta Mağazası’ndan kavurucu sıcaklarda serinleten bir indirim haberi geldi. Hemen her üründe yaşanan fiyat artışlarına rağmen, geleneği bozmayarak bu yıl da indirim sezonunu başlatan Ustalar Ayakkabı’da “oh” dedirten %50’ye varan indirimler yapıldı. İndirimlerin stoklarla sınırlı olacağı ve mağazanın pazar günleri de 13.00-19.00 arası açık olduğu bildirildi.

HER İHTİYACA GÖRE AYAKKABI

Buna göre düğün ve cemiyetler için kadın abiye ayakkabılar 350 ₺’ye, doğa yürüyüşü ve günlük kullanım için spor ayakkabılar 349 ₺’ye kadar indi. Yıllardır devam eden gelenek gereği satışların her zaman olduğu gibi online yerine mağazadan olacağı duyuruldu. Lumberjack, U.S.Polo, Lotto, Slazenger, Hammerjack, Cat gibi markaların yanı sıra hakiki deri kadın-erkek ve genç ürünleri kapsayan indirimlerde müşterilere uygun taksit seçenekleri de sunuluyor. Ustalar Ayakkabı telefon: 0 (262) 321 50 51.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X