Milletvekili Işık, Beylikbağı’nda vatandaşlarla kucaklaştı

08 Mayıs 2023 16:24
AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Beylikbağı Mahallesinde vatandaşlarla kucaklaştı. Vatandaşların yoğun desteği ve sıcak ilgisiyle karşılanan Milletvekili Işık, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na destek istedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Kocaeli’ni ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Beylikbağı Mahallesinde vatandaşların yoğun desteği ve sıcak ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden Işık’a Beylikbağı Mahallesinde gerçekleştirdiği programlarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

BEYLİKBAĞI’NDA GİRESUNLULARLA BULUŞTU

Kocaeli Giresun Dernekler Topluluğu’nun düzenlediği kahvaltı programında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Işık, Beylikbağı Sarı Camii Meydanı’nda bulunan esnafı da ziyaret etti. Beylikbağı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Işık, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından oldukça önemli bir seçim olduğunu ifade ederek vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X