AK Parti Kocaeli'de 4 istifa!

09 Ekim 2023 18:19
AK Parti İl Başkanlığı yönetiminden belediye başkanı ve meclis üyesi aday adaylıkları için Ekrem Karahan, Fatih İşlek, Osman Akbulut ve Köksal Akçay istifa etti.

AK Parti İl Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısı İl Başkanı Şahin Talus başkanlığında yapıldı. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da katılırken toplantının ana gündemi hafta sonu yapılan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre değerlendirmesiydi.

Talus toplantıda yaptığı konuşmada, “Hafta sonu yaptığımız kongremize Genel Merkezimizin beklentisinin üzerinde bir katılımla yaklaşık 5 bin kişiyle iştirak ettik. Bu anlamda ana kademe teşkilatlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. MKYK ve MDK Kurulu üyesi olarak seçilen arkadaşlarımızı da tekraren tebrik ediyorum. Genel Merkez seviyesinde Kocaeli’mizin beş kişi ile temsil edilmesi de teşkilatlarımızın başarısıdır, bu anlamda da ayrıca mutluyuz” dedi.

“FİLİSTİN’DE KALICI BİR BARIŞ VE HUZURUN TECELLİ ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Talus istifa eden yönetim kurulu üyelerine hizmetleri için teşekkür ederek, “Parti içinde bu mutlulukları yaşarken Filistin'de yaşananlardan ötürü hüzünlü ve tedirginiz, en kısa zamanda Filistin'de kalıcı bir barış ve huzurun tecelli etmesini temenni ediyorum. Bugün istifa ederek aramızdan yeni hedefleri için ayrılan arkadaşlarımıza da Allah’tan hayırlısını temenni ediyor, şimdiye dek verdikleri hizmetler için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükakın teşkilatların kongreye katılımındaki başarısından ötürü tebrik ederek, şöyle konuştu: “Gerçekleşen 4. Olağanüstü Büyük Kongremizin ülkemiz başta olmak üzere dünyaya hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Kocaeli teşkilatlarımız da bizi kongremizde her zamanki gibi çok iyi bir şekilde temsil etti ve gururlandırdı. İl Başkanımız nezdinizde tüm teşkilatlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Coşku ve heyecanları ile her programa damgasını vuran, çalışkanlıkları ile de cumhurbaşkanımızın gönlünde taht kuran gençlerimizi de tebrik ediyorum”

“FİLİSTİN’DE BARIŞIN HAKİM OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ”

“Filistin’de yaşanan olayları kaygı ve teessürle takip ediyoruz. En yakın zamanda Filistin'de barışın hakim olmasını temenni ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Orta Doğu’ya kalıcı barışın gelebilmesi ancak Filistin- İsrail sorununun nihai bir çözüme kavuşturulmasıyla mümkündür”

4 YÖNETİM KURULU ÜYESİ İSTİFA ETTİ

Toplantı sonrası il yönetiminden 4 kişi belediye başkanı ve meclis üyesi aday adaylıkları için istifa etti. Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ekrem Karahan, il yöneticileri Mehmet Fatih İşlek, Osman Akbulut ve Köksal Akçay istifa eden yöneticiler oldu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X