Başkan Aygün Çalışmaları İnceledi

29 Aralık 2023 14:02
Çenesuyu ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Aygün, “Halkımıza hizmet noktasında mesaimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi

ÇENESUYU VE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

İlçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çenesuyu A.Ş. Tesisleri ve Fen İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Aygün, ilk olarak ilçenin en önemli markası olan Çenesuyu’nda devam eden üretim çalışmalarını inceledi. Başkan Aygün’ün girişimleri ile pazarlama ağını arttıran Çenesuyu, Derince’nin sadece bölgeye değil, Türkiye’ye ve hatta dünyaya açılan en önemli markaları arasında yer alıyor. Depolama alanı ve ek bina inşaatıyla birlikte 6 dönüm ilave alan kazandırılarak kapasitesi artan Çenesuyu, pazarlama ağını genişletti. Başkan Aygün’ün girişimleri ile cam şişe olarak üretilerek, piyasaya sunulan Çenesuyu bu süreçte yapılan yatırımlarla birlikte 180 cc, 200 cc ve 250 cc’lik bardak ürünleri de piyasaya sundu. Başkan Aygün, Çenesuyu’nda gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Fen İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 

 

TALEPLER HIZLA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

İlçe genelinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gerek kendi tespit ettikleri noktalar, gerekse vatandaşların Çözüm Masası’na yaptığı başvuruları dikkate alarak çalışmalarını hızla gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyarette devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Aygün,  belediye personellerine kolaylıklar diledi. Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Aygün; “Yaptığımız yatırımlarla pazarlama ağını daha da büyüttüğümüz Çenesuyu’muzda devam eden üretim çalışmalarını inceledik. Ardından Fen İşleri Müdürlüğümüzü ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Halkımıza hizmet noktasında mesaimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X