Başkan Aygün Eğitim Camiasının Yanında

18 Aralık 2023 12:13
Fatih Ortaokulu’ndan konukları ile bir araya gelen Başkan Aygün, başta eğitime yönelik faaliyetler kapsamında hizmete sunduğu Gençlik ve Spor Merkezleri olmak üzere yapımını tamamladığı projeleri paylaştı

GENÇLİK VE SPOR MERKEZLERİ

Eğitime yönelik faaliyetleri her zaman destekleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçedeki okulların temsilcileri ile bir araya gelerek hem projelerini paylaşıyor hem de onların talep ve önerilerini dinliyor. Başkan Aygün eğitim camiası ile istişareler kapsamında bu kez Fatih Ortaokulu’ndan konuklarını Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda ağırladı. Fatih Ortaokulu Müdürü Fazlı Cengiz, okul aile birliği üyeleri ve velilerin katılımı ile gerçekleşen toplantıda Başkan Aygün, başta eğitime yönelik faaliyetler kapsamında hizmete sunduğu Gençlik ve Spor Merkezleri olmak üzere yapımını tamamladığı projeleri konukları ile paylaştı.

FATİH ORTAOKULU’NDAN KONUKLAR

Fatih Ortaokulu okul aile birliği yöneticileri ve veliler Yelken Kafe’de gerçekleşen programın ardından Derince Belediyesi yetkilileri ile birlikte İshakçılar merkezli köylere giderek burada bölgeye inşa edilen projeleri inceledi. İlk olarak Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün bölgeye kazandırdığı içerisinde dört önemli tesisi barındıran Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’ni ziyaret eden konuklar burada yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı. Derince Belediyesi’nin konuğu olan okul aile birliği yöneticileri ve veliler ardından bölgeyi cazibe merkezi haline getiren Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’ni ziyaret etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X