Başkan Özlü Mesai Arkadaşlarıyla Bayramlaştı

24 Haziran 2023 12:46
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı.

Başkan Özlü, Kurban Bayramı tatilinin öncesinde, son mesai gününde belediye personelleriyle bir araya geldi.  Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programına Başkan Özlü’nün yanı sıra Başkan Vekili Nurettin Hoylan, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.

 

“BAŞİSKELE’DE HEP BİRLİKTE GÜZEL AİLE OLDUK”

 

Başiskele ve halkı için büyük bir özveri ile çalışan mesai arkadaşlarına gerçekleştirdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eden Başkan M. Yasin Özlü, bayramların öneminden bahsederek birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi. Hep birlikte 4 yıldır Başiskele’de güzel işler yaptıklarını söyleyen Başkan Özlü, “Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan her iş güzel. Bayramlar da birlikte olunca güzel. Başiskele bizim evimiz. Bizler de bu evin kocaman ve güzel ailesiyiz. Sevdiklerimizle, büyüklerimizle, çocuklarımızla hep birlikte güzel bir bayram geçirmeyi Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.” dedi.

 

Başkan Özlü konuşmasının sonunda bayramın 2. Günü (29 Haziran Perşembe)  saat 11.00’de Barbaros Semt Meydanı’nda yapılacak geleneksel bayramlaşma törenine de belediye personelini davet etti. Daha sonra mesai arkadaşlarıyla tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X