Başkan Söğüt, “Fikirleriniz bizler için önemli”

10 Temmuz 2023 15:54
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi’nin yönetim kurulu toplantısına katıldı. Başkan Söğüt, “İlk gün olduğu gibi bundan sonra da ortak akılla adımlarımızı atacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi’nin yönetim kurulu toplantısına katıldı. Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, sohbet ortamındaki buluşmada ilçede yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi aktardı.

ORTAK AKIL VURGUSU

Körfez’de geride bırakılan dört yılda önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirten Başkan Söğüt, “Projelerimize hayat verirken de ortak akılı benimsiyoruz. Körfez Kent Konseyimiz de içerisindeki tüm STK’larla birlikte bizler için o aklın en önemli ayaklarından bir tanesi.

SİZLERİN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ

Birlikte bir çok projeyi hayata geçirdik. STK’larımızla buluşmada gelen talepleri tek tek not aldık ve neler yapabilirizin üzerinde çalıştık. Bu noktada Kent Konseyimize ve tüm STK’larımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın da Başkan Söğüt’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X