“İŞGÜZARLIK VE AYMAZLIK” Çadır kentte 4-6 yaş Kuran kursu açılmasına İYİ Partili isimden tepki

20 Şubat 2023 16:16
İYİ Parti Kurucu il yönetim kurulu üyelerinden, İYİ Parti eski Kocaeli il başkan yardımcısı Murat Atar, Gaziantep'te çadır kentte depremzede çocuklar için Kuran kursu açılmasına tepki gösterdi.

CADIR KENTTEKİ KURAN KURSU TEPKİ TOPLUYOR

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki yıkıcı depremin ardından 10 il büyük zarar gördü. Asrın afetinin ardından  Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kurulan çadır kentte 4-6 yaş arası çocuklar için kuran kursu açıldı. Tepki çeken bu hamle sonrası İYİ Parti Kurucu il yönetim kurulu üyelerinden, İYİ Parti eski Kocaeli il başkan yardımcısı Murat Atar’da sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Yapılan işi işgüzarlık ve aymazlık olarak adlandır Atar, şu ifadeleri kullandı;” Ben dindar bir ailenin dindar bir evladıyım. Çocukluğumuzdan beri büyüklerimiz bizi iyi bir Müslüman olmak üzere yetiştirmeye çalışmıştır. Hiç bir tarikat veya cemaate girmiş veya peşine gitmiş hiç bir akrabamız da olmamıştır ve olmayacaktır.

“ALLAHIN HESABINDAN KORKUN”

Bu fotoğrafa yorum yapmak bana çok hem de çok ağır geliyor. Devletin okulları açamadığı deprem bölgesinde müftülüğün hem de 4-6 yaş yani okul öncesi çocuklar için üçüncü Kuran Kursunu açmış olmasını en basit ifade ile işgüzarlık ve aymazlık olarak ifade etmek istiyorum. Bunu yapan arkadaşları da uyarmak istiyorum vallahi billahi hesap var, Allah'ın hesabından korkun...”

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X